Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Приз Володимир, користувач 1ua
Володимир Приз
Тема: Новомиргородський район витрачає чимало кошті
 

 http://www.novomirgo... width=240 align=left vspace=5 border=0>40,1% закладів освіти Кіровоградської області повністю готові до нового навчального року станом на 23 липня.

Про це повідомила під час апаратної наради начальник управління освіти й науки Кіровоградської облдержадміністрації Ельза Лещенко. 

Аналізуючи стан підготовки навчальних закладів області до нового 2010-2011 навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період Ельза Лещенко повідомила, що з 576 закладів освіти на 23 липня повністю готові до нового навчального року 231 заклад.



Що стосується районних та міських закладів освіти начальник управління освіти і науки облдержадміністрації зазначила, що з місцевих бюджетів на всі види ремонту виділено 10, 693 млн. грн., з яких використано 2,084 млн. грн. Порівняно із попереднім роком ця сума зросла на 3,5 млн. грн. За її словами, найбільше коштів на ремонтні роботи з місцевих бюджетів у поточному році виділено у Олександрійському (1,1 млн. грн.), Долинському (615,7 тис. грн.), Новомиргородському (762 тис. грн.), Онуфріївському районах (754,8 тис. грн.) та в Олександрії (683,0 тис. грн.). Не виділено кошти на ці види робіт у Вільшанському районі та Знам’янці.

На капітальні ремонти кошти виділили 18 територій на суму 5,8 млн. грн. Наразі відсоток їх виконання складає 40%. 

Ельза Лещенко повідомила, що на сьогодні повністю завершені роботи по підготовці до нового навчального року та роботи в опалювальний період у Добровеличківському, Петрівському, Світловодському та Устинівському районах.

http://kirovograd.pr... href='http://kirovograd.pr...>http://kirovograd.pr...

27 липня 2010


1


  Закрити  
  Закрити